Inspiratiecollege VOXPOP

Walking through Time: Exploring Past, Present and Future Perspectives in Amsterdam

SamenwerkenNeem contact op
Details

We doen het allemaal; uit noodzaak omdat je fiets kapot is, om even tot jezelf te komen, een frisse neus te halen, omdat je niet wilt dat de aarde nog verder opwarmt of tijdens het plegen van een lang uitgesteld telefoontje naar die ene vriend in het buitenland. Tijdens de gevolgen van een niet nader te noemen pandemie zijn we het zelfs gaan doen omdat het nog maar een van de weinige dingen was die de situatie toen toeliet. Lopen. Voor veel mensen een alledaagse activiteit, waar niet al te veel over wordt nagedacht.

Student programmamakers van VOX-POP hebben bij dit onderwerp stilgestaan en een avondvullend programma samengesteld voor onze eerste CLOSE-UP– Walking through Time: Exploring Past, Present and Future Perspectives in Amsterdam. Tijdens deze avond willen we het hebben over lopen in Amsterdam. We zullen door de tijd heen lopen, van het verleden tot de toekomst, en uiteraard even stilstaan in het heden.

Het programma zal bestaan uit academici van de UvA en sprekers die zich meer praktisch bezig houden met lopen. De avond sluiten we af met Tom en Josephine, beter bekend als Ommetje met Tom. Zij kennen ontzettend veel leuke weetjes over de hoofdstad en door middel van een interactief praatje zal jouw kennis onder de loep worden genomen.